Kızılbağ Ortaokulu


Vizyon: Kızılbağ Ortaokulu olarak vizyonumuz; Öğrencilerimizi, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, Anayasanın başlangıcında yer alan temel ilkeleri benimsemiş, ülkesine ve milletine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan ve bunları yaşam biçimi haline getirmiş, yaratıcı, sorgulayıcı, etkili, verimli, değişim ve gelişime açık, öğrenmeyi öğrenen, yarışmacı eğitimi değil paylaşımcı eğitimi ilke edinen, eğitim,spor, sanat vb. alanlarda başarılı bireyler olarak yetiştirmektir

Misyon: Okulumuz, bölgede yer alan ilköğretim çağına gelmiş her öğrenciyi eğitim sistemi içerisine alarak 1739 sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu’nda yer alan Türk Milli Eğitimin Genel Amaçlarına ve öğrenciye öğrenim hayatı boyunca verilecek derslerin ve programların özel amaçlarına uygun olarak yetiştirmek üzere kurulmuş Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı’nın yerel bir uzantısıdır.

Başarılar: Okulumuz öğrencisi Buse TEKİN “Sizin Gözünüzden TBMM” konulu Türkiye geneli kompozisyon yarışmasında Türkiye üçüncüsü oldu. Okulumuz öğrencisi Cahide ŞİMŞEK “Kültür ve Turizm” konulu kompozisyon yarışmasında il birincisi oldu. Masa Tenisi´nde İlçe 2. si İl 3. sü olduk. Okulumuz Masa Tenisi´nde İlçe 2. si oldu.

Saatler: 08.30-14.50
Isınma: KÖMÜR
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 324 465 61 58

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://kizilbagortaokulu.meb.k12.tr

Adres - GÜZELYAYLA MAH. MİMARSİNAN CADDESİ TOROSLAR/MERSİN

Öğretmen :10
Öğrenci :55
Derslik :9
Kütüphane Kitap Sayısı :1100
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - MERSİN GÜZELYAYLA MAHALLESİ ARASINDA BELDE DOLMUŞLARI ÇALIŞIYOR. ÇALIŞMA SAATLERİ KIŞ VE YAZ MEVSİMLERİNDE FARKLILIKLAR GÖSTERİYOR. Yerleşim Yeri Bilgisi : OKULUMUZ GÜZELYAYLA MAHALLESİNDE BULUNUYOR. NÜFUS KIŞIN OLDUKÇA AZ OLUR. YAZ MEVSİMİNDE KALABALIKLAŞIR. MAHALLEDE HAFTADA İKİ GÜN FAALİYET GÖSTEREN SAĞLIK OCAĞI İLE BİR OKUL BULUNMAKTADIR.

Adres - GÜZELYAYLA MAH. MİMARSİNAN CADDESİ TOROSLAR/MERSİN

Ulaşım KARAYOLU

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 33 KM